Velkommen til det nye multisite!

Velkommen til smykkehuset Nordahl Andersens Multisite - den ultimative destination for smykkeelskere! Vores webshop er hjemsted for nogle utroligt fine, danske brands, herunder Joanli Nor og Nordahl Jewellery. Heide Heinzendorff er en søster fra Tyskland som blev budt velkommen her i smykkehuset i 2022 og med succes er blevet en del af familien. H.C. Andersen Home præsenterer interiørentusiasternes drømmesmykker til hjemmet med de mange smukke motiver i messing med 18 karat forgyldning.

Vores historie begyndte tilbage i 1984, da Niels Ove Andersen grundlagde virksomheden og rejste land og rige rundt for at introducere sit smykkesortiment til danske forretninger. Michael og Lisbeth Nordahl Andersen overtog som den næste generation, styringen af virksomheden i 2007, og siden da har vi oplevet en eksplosiv vækst og succes.

Vi er drevet af innovation og kreativitet. Vores designere har fingeren på pulsen og skaber unikke smykker inspireret af stærke trends på markedet. Men også med respekt for den tradition, som smykker ofte udspringer af. Derfor finder du smykker her på sitet, som passer til den, du er, og det udtryk, du føler dig godt tilpas med.

Om vores brands

Træd ind i en verden af skønne smykker i ægte materialer og gedigent håndværk. Uanset om du søger tidløse klassikere eller de nyeste trends, har vi det perfekte smykke til dig. Lad os tage dig med på en inspirerende rejse gennem vores brands, hvor hvert enkelt brand har sin egen unikke historie og æstetik. Lad dig fortrylle af smykker, der er skabt til at være udtryk for din
individualitet.

Heide Heinzendorff

Med smykker af enestående kvalitet udstråler Heide Heinzendorff sikker stil samt modebevidst og farverig glæde. Det startede i 90'erne med tyske rødder, hvor kreationer, fremstillet af sterlingsølv, håndlavet bohemisk kvartsglas og glaskrystaller tog form. De farverige smykker var og er fulde af liv og energi.

Vi opkøbte brandet i 2022 og har siden introduceret 8k- og 14k creoler samt vedhæng i månesten i kollektionen. Brandets personlige og eksklusive stil giver dig mulighed for at skabe smykker, der er unikke og afspejler din egen personlige farveholdning og livsglæde. Lad Heide Heinzendorff være dit valg, når du ønsker at udtrykke dig tydeligt og selvsikkert gennem smykker.

Nordahl Jewellery

Velkommen til Nordahl Jewellery, hvor råt og skævt dansk design smelter sammen i et eksplosivt trendy brand, der får dit hjerte til at slå hurtigere! Smykkerne fra Nordahl Jewellery er kendetegnet ved deres unikke og dristige æstetik, skabt med afsæt i det stærke skandinaviske formsprog.

Med vores talentfulde in-house designer følger vi fashionindustrien tæt, altid et skridt foran. Nordahl Jewellery tilbyder dig muligheden for at tilføje smykker i ædelmetal til din garderobe og udstråle en uimodståelig attitude ned i den mindste detalje. Gør dig klar til at forvandle dit look med Nordahl
Jewellery.

Joanli Nor

Træd ind i en verden af uimodståelig glamour med Joanli Nor! Smykker, skabt af vores talentfulde in-house designer, er en hyldest til den klassiske og feminine skønhed, der vækker opmærksomhed i alle livets øjeblikke. Med en gnistrende kombination af kubisk zirkonia i hele kollektionen, får du mulighed for at tilføje en sublim dosis glimmer til din stil.

Fra sofistikeret elegance til trendy statements - Joanli Nor giver dig smykkerne til at omfavne enhver stil og fejre din unikke skønhed. Gør dig klar til at omfavne glitterets magi og lad dit indre lys skinne.

H.C. Andersen

Mærk magien med en verden af eventyr fra H.C. Andersen Home - en hyldest til den store digter H.C. Andersen og hans tidløse historier. Inspireret af hans fantastiske fortællinger tilbyder vi interiørprodukter, der vækker eventyret til live i dit hjem. Vores ejer, Michael Nordahl Andersen, deler ikke kun efternavn og fødeby med Hans Christian, han har også en glødende passion for H.C. Andersen og hans fortryllende
univers.

Som barn blev Michael grebet af historierne om digterens rejser og jul på godser, H.C. Andersen fortalte eventyr og skabte fine papirklip. Netop papirklip er en del af vores sortiment, hvor nogle af produkterne er gengivne, originale papirklip af H.C. Andersen selv. Vi nyfortolker hans eventyrlige fortællinger hvert år med nye designs, der bliver skabt in-house af vores dedikerede team.

SON of NOA

Få en oplevelse af stil og alsidighed med SON of NOA - brandet der fanger essensen af både den moderne trendsætter og den klassiske gentleman. Vores designs er skabt til at favne bredt og at give dig muligheden for at udtrykke din stil på en helt ny måde.

Uanset om du er til mix & match eller foretrækker et minimalistisk udtryk, er SON of NOA din ultimative stilpartner. Lad os give dig muligheden for at udforske din egen stil med vores fantastiske kollektion af smykker. Velkommen til SON of NOA - hvor klassisk elegance møder et moderne look.