Hvilke metaller bruges der til smykkerne fra Joanli Nor

Smykkerne er fremstillet i ægte sterlingsølv. Når du køber forgyldte eller rosaforgyldte smykker, har de fået en overfladebehandling med 18 karat guld.

Alle smykkerne er stemplet med 925. Det vil sige, at det er lavet af 92,5% rent sølv, hvoraf de sidste 7,5% er andre metaller, som typisk vil være kobber. Du vil derfor være garanteret et ægte sølvsmykke, når du ser stemplet 925. Sølvet er sterlingsølv, som er det mest anvendte sølv til at lave smykker af.

Herunder kan du læse mere om, hvad de forskellige overfladebehandlinger betyder.

Rhodineret sølv adskiller sig fra almindeligt sølv, ved at være overfladebehandlet. Her får smykket et ganske tyndt lag hvidt rhodium på overfladen. Overfladebehandlingen forhindrer sølvet i at anløbe, altså at blive gråsort og få et antikt udseende. Ved denne behandling går der længere tid, før du skal rense eller pudse dit rhodineret sølv smykke.

Forgyldt sølv er også lavet af ægte sterlingsølv, men har fået en overfladebehandling af 18 karat guld. Dette gør det til et godt alternativ til ægte guld.

Rosaforgyldt sølv er ligeledes fremstillet i ægte sterlingsølv. De rosaforgyldte smykker har et lag af 18 karat guld på overfladen. Måden, hvorpå guldet får et rosa udtryk, skyldes, at der blandes kobber i guldet. Blandingen vil typisk bestå af 75% guld, 22,25% kobber og 2,75% sølv, når der er tale om et smykke med en 18 karat forgyldning.

 

Hvor lang tid holder overfladebehandlingen?

Der kan være meget stor forskel på, hvor lang tid der går, før overfladebehandlingen slides. Det afhænger blandt andet af, hvor ofte smykket bliver brugt, og hvilken type overfladebehandling der er tale om.

Slitagen er også meget individuel, da nogle mennesker har en bestemt syre i kroppen, der kan gøre, at overfladen på deres smykker slides hurtigere.

Du kan derfor opleve at smykkerne kan danne sin egen smukke patina, men når du synes smykket bliver for slidt, kan det overfladebehandles på ny. Henvend dig hos din guldsmed, som kan hjælpe. Find forhandler HER.

 

Hvilke sten bruges på Joanli Nor smykker?

Hos Joanli Nor anvender vi forskellige stentyper. Du kan læse om dem her:

Syntetisk kubisk zirkonia vil du primært kunne finde i sølvsmykkerne fra Pierce52. Kubisk Zirkonia er ikke en natursten, og vil derfor ikke have den store variation i udtrykket. Denne sten finder du i alle smykkerne fra Joanli Nor. Stenen glimter smukt i lyset og giver smykkerne en følelse af glamour og stil.

Ferskvandsperle er en natursten med hvide nuancer. Fordi det er en natursten, kan farven variere, og hver sten vil derfor være unik i både farve og form. Perlen siges at kunne berolige dig og mindske stress og aggressivitet. Den beskytter dig derved også. Den hjælper med at skabe klare tanker og forbedre balancen mellem dine følelser. Den styrker din intuition og hjælper til at forbedre kommunikationen.